Monipuoliset ja laadukkaat palvelut

HSH-Urakointi Oy:n päätoimiala on erilaisten metallirakenteiden valmistus ja asennus. Valmistamme metalli- ja alumiinituotteita sekä teemme erilaisia korjaus- ja koneistustöitä asiakkaiden tarpeiden mukaan.

Teemme tilauksesta myös sellaisia tuotteita, jotka suunnitellaan ja rakennetaan täysin asiakkaiden omien ideoiden ja toivomusten pohjalta.

Teemme perinteistä sorvausta, hitsausta, pienimuotoista jyrsintää ja teräsprofiilien ja -akseleiden sahausta sekä alumiinihitsausta.

Korjaamme ja huollamme mm. henkilöautoja, kilpa-autoja, traktoreita, peräkärryjä sekä erilaisia maatalouskoneita, moottoreita, kauhoja ja laitteita. Lisäksi teemme mm. kuorma- ja pakettiautojen väliseinämuutostöitä ja verhoiluja.

Asiakkaamme ovat yksityishenkilöitä ja kaiken kokoisia yrityksiä. Palvelemme luotettavasti ja nopeasti. Pienet työt usein jo odottaessa.

Konekanta

Konekantaamme kuuluu mm. kärkisorvi, kaksi pienempää jyrsinkonetta, sylinterinkansien/-lohkojen tasohiomakone/jyrsin, pylväsporakone, metallivannesaha, levyleikkuri, muotorautamankeli, hydraulipuristin 40 t ja nauhahiomakone sekä mig- ja tig -hitsauslaitteet.

Lisäksi käytössämme on kaksi autonostinta 3,5 t sekä renkaanvaihtokone.